zaterdag 23 augustus 2008

Al die reacties!

In één woord fascineerend. Na lang twijfelen of het de moeite was een weblog te starten heb ik dan toch de stap genomen. Na de eerste blogs besloot ik wat contacten te leggen met de blogs die ik al veel vaker had bezocht maar dan als lezer. Na her en der wat berichtjes achtergelaten te hebben ben ik overweldigd. Al die reacties en blogs die spontaan een link geplaatst hebben en leuke reacties op de verhalen die ik heb geschreven. Hoe spannend is het idee dat iemand door het lezen van jou tekst opgewonden raakt zonder dat je er bij bent...
Nu ben ik bezig met het schrijven van een nieuw verhaal en kom ik ondertussen ook ontzettend veel blogs tegen. Er wordt altijd gezegd dat vooral mannen met sex bezig zijn, maar het aantal weblogs dat door vrouwen geschreven wordt is overweldigend. Het idee dat er zoveel vrouwen zijn die zich bewust zijn van hun sexualiteit en bereid zijn dat te delen met hun lezers. Niet alleen gedachten worden geblogd maar veel van hen delen ook de meest heerlijke foto's met ons. Meiden als Neesa, Sonja & Dana geven nog maar eens aan hoe heerlijk het kan zijn te genieten van sex. Ieder op een compleet andere manier en toch volledig bewust van hun lijf en genot.
Ook ik hou af en toe van een heerlijke porno film, of een geil verhaal. Maar nog veel meer en langer kan ik genieten als ik ergens rondloop en bedenk wat de mensen om me heen denken of hebben meegemaakt, of wat ze fantaseren of over nadenken. Het is lastig deze gedachten soms op te schrijven, maar oefening baart kunst. Hoe dan ook ik merk dat er na deze paar dagen in weblog land een wereld voor me open is gegaan, en het verrassend is hoe snel je contacten legt met mensen die over dezelfde dingen nadenken. Ik ga zeker door en hoop die contacten nog lang te blijven houden. Veel leesplezier voor iedereen, en blijven reageren he ;)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Natuurlijk blijf ik reageren.
Je verhalen maken mij idd heerlijk nat en opgewonden.
Maar goed dat je hiermee bent gestart R.
Je vroeg laatst of je een verhaal voor me mocht schrijven.
Dat lijkt me fantasties R.
Misschien iets over ons tweeen??
Ohhhh, het idee alleen al....

KUS!

Anoniem zei

Dag R (Roos? Roxanne? Ruby? Rasha? Repelsteeltje?, Rita, Ria, Ri, R?),

Ik deel je verbazing. Dacht ook dat er vrijwel alleen maar mannen actief waren met blogs en zo. Wat een verademing dat vrouwen zoals jij, en Dana en Neesa en Mindy zo open en bloot zijn in alle anonimiteit. Ik geniet ervan en ik leer er weer een hoop van. Ik kreeg van de week een maf idee: wat als 'wij' (het kringetje dat zich begint te vormen) nou eens onze krachten zouden bundelen op één (nieuwe) site? De één schrijft, de ander geeft vorm, een derde stelt dingen aan de orde, een volgende brengt d'r/z'n foto's of filmpjes in en met z'n/d'r allen maken we er een onwaarschijnlijk mooi project van. Tis maar een idee. Als jij het wat vindt, R, kun je misschien eens in conclaaf gaan met de andere dames. Ik stel als werktitel voor: droomfabriek, maar hecht daar niet bijzonder aan.

PS Jij hebt dus ook iets met Dana. Tis me d'r eentje, hè...

PS2 Dat college hè, wat voor vak werd er gedoceerd?

Groeten, Bart