woensdag 6 augustus 2008

Bekijk de wereld eens anders

Erotiek en sex is overal om ons heen. Soms zijn we ons er bewust van, als we zelf ermee bezig zijn, maar vaak ook niet. Maar bedenk eens met hoeveel mensen je op een dag in contact komt op je werk, op straat of waar dan ook.
Om je heen lopen altijd mensen die de nacht ervoor stomende sex hebben gehad, meiden of jongens die zichzelf heerlijk hebben klaargemaakt of mensen die zich juist voorbereiden op een heerlijke avond of nacht, om nog maar te zwijgen over de fantasieen...

Bedenk je eens als je de hand schudt van een jongen of meid (afhankelijk van je voorkeur) dat diezelfde hand de avond ervoor wel eens de oorzaak kan zijn geweest van een heerlijk orgasme. Dat de bitchy dame waarmee je in gesprek bent dezelfde ochtend wel eens op dr knieen genomen kan zijn door haar (sex)partner. Dat de opschepperige man wel eens zijn vrouw kan hebben verwend de dag ervoor.
En dan rondlopen door een winkelcentrum of woonwijk. Overal om ons heen zijn op dat moment mensen bezig met sex; actief of passief door er over te fantaseren. Bedenk eens dat de leuke kassa juffrouw misschien wel ontzettend opgewonden is omdat ze haar vriendje weer bijna ziet, de mond die tegen je praat wel eens hele andere dingen geproefd kan hebben.

Niet om pervers alles te vertalen naar sex, maar om af en toe de wereld wat leuker te maken of juist de dag wat op te vrolijken en in gedachten toe te geven aan dat gevoel dat de hele dag al bij je kriebelt. Vandaar ook dit blog; het zal een mengeling zijn van fantasieen, ervaringen en gedachten.

Hoe dan ook, kijk morgen eens anders naar de mensen om je heen...

Geen opmerkingen: